Termékeink e-Könyvek Vásárlás Letöltések Tesztek, cikkek, leírások Kapcsolat

Bejelentkezés

Felhasználónév:
Jelszó:

Regisztráció

Elfelejtett jelszó

Hírlevél

Hírek

Tableten mindig facebookozók zaklatnak: csak célhardveren lehet nyugodtan olvasni. Már a magyarok számára is elég nagy az e-könyvek kínálata.


Mintha Asterix és Obelix került volna a kezünkbe e-könyv-olvasó formájában. A kisebbik Icarus Illumina HD fürge és okos, mindenféle extrákkal felszerelve. A nagyobbik Icarus 8 egyszerűbb, és egyáltalán nincsenek extra tulajdonságai, de megbízhatóan teljesíti feladatát. Az Icarus 8 méretével tűnik ki az átlagos e-könyv-olvasók közül. A trend ezen a piacon ugyanis a hat-hét hüvelykes készülékek, ezt tudják a felhasználók kényelmesen kézbe fogni, akár fekve is egy kézzel megtartani. Súlyuk kellően kicsi, hosszú könyveket olvasva sem megterhelő. Az Icarus Illumina pont ilyen, pici, könnyű, zsebben is elfér.


Az e-olvasók többek esetében visszahozzák az olvasás örömét, a most kipróbált két modell pedig az éjszakai baglyoknak, valamint a kis betűk miatt hunyorgóknak adhat alternatívát a papírra.

Újdonságok

Koobe Slimbook HD e-reader


Koobe X8 Slim QUADRUM


Koobe S7 Easy Dual tablet


Icarus8
E-könyv olvasók

Saját gyártmányú Koobe® készülékeink mellett jelenleg 3 márka 6 különböző kategóriájú E-könyv olvasóját forgalmazzuk. Bevezetés alatt van további 2 modell.

Tabletek

Saját gyártmányú Koobe® X7 Slim plus, a Koobe S7 Easy és a Koobe® X7 Slim tabletünk mellett jelenleg az Icarus Omnia G2 színes kijelzős multimédiás e-könyv olvasó készülékét található meg.

Kiegészítők


Kiegészítőink között megtalálható a készülénkeinkhez valamint más gyártókkal kompatibilis 4 különböző színű prémium borítótok. 4 féle LED-es, csiptetős flexi olvasólámpa.

Környezetvédelem

Védje környezetét, olvasson e-könyvet!

Az olvasás élménye mellett a tiszta környezet is a miénk lehet!

Olvasson e-könyveket, mert könyveihez egyetlen egy fát sem kellett kivágni.

Bővebben