Termékeink e-Könyvek Vásárlás Letöltések Tesztek, cikkek, leírások Kapcsolat

Bejelentkezés

Felhasználónév:
Jelszó:

Regisztráció

Elfelejtett jelszó

Hírlevél

Hírek

Mai tesztünk alanya hosszú idő után ismételten egy könyvolvasó lesz, név szerint az Onyx márka Boox családjába tartozó C65HD. A készülék nem épp az olcsó kis zsebkönyv kategóriába tartozik, ára valamivel 50 ezer jó magyar forint felett áll, kérdés, hogy mit is nyújt nekünk ennyiért.


Tableten mindig facebookozók zaklatnak: csak célhardveren lehet nyugodtan olvasni. Már a magyarok számára is elég nagy az e-könyvek kínálata.


Mintha Asterix és Obelix került volna a kezünkbe e-könyv-olvasó formájában. A kisebbik Icarus Illumina HD fürge és okos, mindenféle extrákkal felszerelve. A nagyobbik Icarus 8 egyszerűbb, és egyáltalán nincsenek extra tulajdonságai, de megbízhatóan teljesíti feladatát. Az Icarus 8 méretével tűnik ki az átlagos e-könyv-olvasók közül. A trend ezen a piacon ugyanis a hat-hét hüvelykes készülékek, ezt tudják a felhasználók kényelmesen kézbe fogni, akár fekve is egy kézzel megtartani. Súlyuk kellően kicsi, hosszú könyveket olvasva sem megterhelő. Az Icarus Illumina pont ilyen, pici, könnyű, zsebben is elfér.

Újdonságok

Koobe Slimbook HD e-reader


Koobe X8 Slim QUADRUM


Koobe S7 Easy Dual tablet


Icarus8
E-könyv olvasók

Saját gyártmányú Koobe® készülékeink mellett jelenleg 3 márka 6 különböző kategóriájú E-könyv olvasóját forgalmazzuk. Bevezetés alatt van további 2 modell.

Tabletek

Saját gyártmányú Koobe® X7 Slim plus, a Koobe S7 Easy és a Koobe® X7 Slim tabletünk mellett jelenleg az Icarus Omnia G2 színes kijelzős multimédiás e-könyv olvasó készülékét található meg.

Kiegészítők


Kiegészítőink között megtalálható a készülénkeinkhez valamint más gyártókkal kompatibilis 4 különböző színű prémium borítótok. 4 féle LED-es, csiptetős flexi olvasólámpa.

Környezetvédelem

Védje környezetét, olvasson e-könyvet!

Az olvasás élménye mellett a tiszta környezet is a miénk lehet!

Olvasson e-könyveket, mert könyveihez egyetlen egy fát sem kellett kivágni.

Bővebben