Termékeink e-Könyvek Letöltések Tesztek, cikkek, leírások Kapcsolat Szerviz Szabályzataink

Koobe X8 Slim Nav&Call

Rendszerigény: KOOBE X8 Slim Nav&Call tablet – teszt

A KOOBE piacra dobta a legújabb, 4 magos tabletjét: a KOOBE X8 Slim Nav&Call-t, mely tulajdonképpen utódja a nemrégiben megjelent KOOBE X8 Slim Quadrum táblagépnek, melyet mi is teszteltünk. Ez az új példány azonban jó pár újdonsággal is szolgál, mely már a neve hallatán azt sejteti, hogy a navigáció és a hívás funkciók is elérhetők ebben a szuper tabletben. Olvassátok el cikkünket, melyből megismerhetitek közelebbről is!

Bővebben

Androlib: Koobe X8 Slim Nav&Call teszt

A Koobe legújabb tabletével, az X8 Slim Nav&Call-lal úgy jártam, mint az a YouTube-os fószer, aki egy Samick gitárt promózott: A fiának vette, gondolta megmutatja az internetnek, aztán kiderült, hogy a kétszer olyan drága, jóval márkásabb gitárját is lekörözi, mind hangban, mint "tudásban", úgyhogy a gyerek megkapta az Ibanezt, Apa pedig elszaladt a Samick-kel, nehogy a gyerek megtalálja és lenyúlja tőle...

Bővebben

Koobe X8 Slim Quadrum

Rendszerigény.hu Koobe X8 Slim Quadrum tablet – teszt

A Koobe nagy lendületet vett a fejlesztésekben és piacra dobta az első 4 magos tabletjét, mely a Koobe X8 Slim Quadrum nevet kapta. Az E-book olvasókról ismert gyártó a táblagép piacát is teljes mértékben bekebelezte, így széles kínálat közül választhatunk.

Bővebben

Kocka.blog.hu Koobe X8 Slim Quadrum

Segitek, 45 ezer Forintért megkapsz mindent amit csak bele lehet rakni egy tabletbe, ennyi.

Bővebben

Technet.hu Koobe X8 Slim Quadrum teszt

Mi a teendő, ha a belépő szintnél már mindenképpen erősebb, sokat tudó és kibíró tabletet szeretnénk, de nincs sok pénzünk rá? Mondjuk lemondunk a divatos, nagy gyártók logójáról, és máris célnál vagyunk.

Bővebben

Wikitech Koobe X8 Slim Quadrum teszt

Vékony, szép és olcsó? Mi kell még? Talán annyi, hogy jó is legyen. Többet nem is várunk el egy tablettől. A Koobe X8 Slim Quadrum ezt a négy kívánságunkat egyszerre teljesíti, hiszen négymagos, jó grafikával és erős multimédiás képességekkel. Megint nem csalódtunk a Koobe-ban…

Bővebben

Androlib blog Koobe X8 Slim Quadrum teszt

Volt már szerencsénk Koobe tableteihez, de az e-könyv olvasókkal indító, és újabban az androidos táblagépek piacára is betörő magyar cég bizony nem üldögélt a babérjain: itt van az újabb generáció, az immár kétmagos 7 inches S7 Easy Dual és nagytestvére, a cég kínálatában újdonságnak számító 8 hüvelykes formával, a négymagos processzort és 1 GB RAM-ot rejtegető X8 Slim Quadrum - ez utóbbit volt alkalmunk alaposabban letesztelni, a Koobe jóvoltából.

Bővebben

Koobe S7 Easy Dual

Rendszerigény.hu Koobe S7 Easy dual tablet – teszt

Még az év elején mutattuk be a Koobe S7 Easy tabletet, s máris piacra dobták a nagytestvérét, a Koobe S7 Easy dual táblagépet. Ez az újdonság számos meglepetést tartogat a felhasználó számára. Olvasd el cikkünket és mindent megtudhatsz róla!

Bővebben

Technet Koobe S7 Easy Dual tablet teszt

Lassan végéhez ér a százezer forintos tabletek egyeduralma: most már a jóval olcsóbb modellek is képesek a táblagépes alapfunkciókat jól ellátni.

Bővebben

Tech2 Koobe S7 Easy Dual tablet teszt

Az olcsóbb tableteknél most kezdődött meg a szintlépés, legalábbis ami a hardvert illeti, elérkeztek az első 20-25 ezer forint közötti kétmagos készülékek, amit viszont sajnálhatunk, hogy ebben az árkategóriában jelentős előrelépés nincs egyelőre.

Bővebben

Kockablog.hu Koobe S7 Easy Dual teszt

Nehéz úgy írni egy tabletről, hogy tudod, ez az olcsóbb tabletekből a legjobb, amit kapsz, mert ez egy dualcore 1.2 Ghz-es A7 Cortex tablet, aminél nem lesz gond a sebesség.

Bővebben

Wikitech Teszt: Koobe S7 Easy dual

Ráduplázni a sebességre úgy, hogy a súly és az ár marad, vagy csökken? Naná, hogy érdekel minket a dolog. A Koobe S7 Easy dual a 7 colos tabletek között ígér vállalható minőséget 25 ezresért…

Bővebben

Geeks.hu Koobe S7 easy Dual táblagép teszt

A Koobe S7 easy DUAL az egyik, ha nem a legolcsóbb kétmagos processzorral szerelt tablet jelenleg a piacon.

Bővebben

Koobe X7 Slim Plus tesztek

Rendszerigény.hu X7 Slim Plus teszt

Pénteken érkezett meg hozzánk a Koobe legfrissebb táblagépe az X7 Slim Plus. Korábban a Koobe-tól bemutattuk az S7 Easy-t így a teszt során folyamatos reflektálást, összevetést is találhattok. A teszt során megtudhatjátok miért meglepetés ez az eszköz a Koobe-tól, illetve, hogy mi az oka annak, hogy nem csak a belseje hódít.

Bővebben

Tech.net Koobe X7 Slim Plus teszt

Az e-könyv olvasóiról ismertté vált Koobe az X7 tablet ráncfelvarrott kiadásával tarolhat az olcsóbb, de már egyáltalán nem cikinek számító arany (illetve ez esetben fehér) középúton.

Bővebben

Kocka.blog.hu Koobe X7 Slim Plus tablet teszt

Friss, ropogós, most jött be Magyarországra, itt olvashatok róla először kéz a kézben tesztet, ez egy Koobe X7 Slim plus tablet, annyira friss, hogy még a biztonsági fólia is rajta volt, én húztam le, egy kockának ez érzelemmel teli pillanat :)

Bővebben

Tech2.hu Koobe X7 Slim Plus tablet teszt

Tech2.hu a Koobe X7 Slim Plus tabletünket csomagolta ki.

Bővebben

Wikitech.hu tesztelte a Koobe X7 Slim Plust

A Koobe neve nem ismeretlen, de főként az e-könyek iránt érdeklődők találkozhattak vele. A jól bejáratott márkanévre alapozottan jelentkeztek most egy 7 colos tablettel, amellyel nem adtak alább a hírnevüknél.

Bővebben

Tech2.hu Koobe X7 Slim Plus tablet teszt

A Koobe X7 Slim Plus személyében újabb olcsó tablet járt nálunk teszten, megnéztük, hogy jobb-e, mint a többi modell.

Bővebben

Geeks.hu Koobe X7 Slim Plus táblagép teszt

Megnéztük, mit tud a 35 ezer forintos, kétmagossal processzorral rendelkező Koobe X7 Slim Plus.

Bővebben

Koobe S7 Easy tablet tesztek

Androlib blog Koobe S7 Easy tablet

Kb. másfél hete kaptam kézhez a fent említett Koobe S7 Easy tabletet. Futár hozta Budapest másik feléből, szinte percre pontosan, ahogy azt a forgalmazó Koobe-vel megbeszéltük. A terméket átvétele utána éhes kisgyerekként téptem fel a fekete nájlon csomagolást és meglepetten tapasztaltam, hogy nem az átlagos kínai Csing-Csung tablettel lesz dolgom.

Bővebben

Kocka.blog.hu Koobe S7 Easy tablet tesztje

Az előző három könyvolvasó után most jöjjön egy tablet, amivel ugye tudunk könyvet olvasni, sőt, van előre feltöltve 300 könyv az eszközre. Kíváncsi voltam erre a tabletre, mert eddig olcsó tabletekhez nem igazán volt szerencsém, a legolcsóbb tabletem ami van a családban, Nexus 7, de az legalább 2x ennyibe kerül. Ezért kíváncsian vettem kézbe a Koobe S7 Easy tabletet.

Bővebben

Rendszerigény.hu Koobe S7 Easy teszt

Rendszerigény.hu merült bele Koobe S7 Easy tabletjébe

Bővebben

Az Andro id.info a Koobe S7 Easy tabletet tesztelte

Sokan vannak, akik már törték tablet vásárláson a fejüket (esetleg épp mostanság is ezt teszik), de annyiféle ajánlatba futhatunk, annyiféle specifikációval, ami könnyen összezavarhatja az embert. És persze itt van még az ár kérdése is, ugyanis a hazai piacon ez inkább a legerősebb olyan tényező, ami nem csak azt dönti el; megvásároljuk-e majd az áhított készüléket, hanem akár elegendő lehet egy túlzottan magas árcímke ahhoz is, hogy legyintsünk és tovább nézelődjünk.

Bővebben

Az Android rook.hu a Koobe S7 Easy tablet tesztje

Volt szerencsénk hozzájutni egy Koobe S7 Easy táblagéphez a hazai forgalmazó jóvoltából, és a lehetőségekhez mérten megpróbáljuk alaposan letesztelni, átnézni. A gép egyébként sűrű, de elég széles árskálájú piacon próbál szerencsét, és az első benyomások alapján nem áll rosszul.

Bővebben

Tech2.hu tesztelte Koobe S7 Easy tabletünket

Tech2.hu ezúttal a Koobe S7 Easy tabletünket tesztelte!

Bővebben

Koobe X7 Slim tesztek

TECHcorner Koobe X7 Slim teszt

Nehéz lenne tagadni, hogy elérkeztünk az olcsó táblagépek korszakába. Néhány tízezer forintért elfogadható minőségű androidos masinákat szerezhetünk, melyek teljesítik a minimális elvárásokat. Továbblépni (az erősebb hardver kínálta előnyöktől eltekintve) a komplex, a tartalmakat is magában foglaló megoldásokkal lehetne ezen a fronton is. Külföldön talán az Amazon Kindle Fire-t nevezhetnénk meg, mint ennek előfutárát, de itthon ez a cím még várat magára.

Bővebben

MobilX Koobe X7 Slim tesztje

MobilX Koobe X7 Slim tabletünket próbálta ki.

Bővebben