Termékeink e-Könyvek Letöltések Tesztek, cikkek, leírások Kapcsolat Szerviz Szabályzataink

Vélemények

2008. 11. 07. 12:50

"Nagyszerű, hogy nem kell cipelnem egyetemi jegyzeteimet mégis minden kéznél van."

Tóth Zoltán

"Amióta Koobe-t használok, azóta sokkal többet tudok olvasni, mert mindig nálam van az épp olvasott e-bookom. Régen mindig laptopot használtam erre a célra, de ez nagyon nehézkes volt. Egy "külön program" volt elővenni, hálózati töltőre bedugni , elindítani a laptopot, előkeresni a mappákat stb. Most, ha van egy kis időm, előveszem a Koobe-t és azonnal olvashatók. Sőt, lefekvés előtt sokkal kényelmesebben tudok olvasni, mint eddig hisz Koobe-n olvasni tényleg olyan mintha könyvet olvasna az ember."

Dr. Kuzma Tamás - egy elégedett vásárló

"Imádom! Akárhol vagyok, előveszem és olvashatom! Nem kell a könyvet cipelni! bármikor kicserélhetem, ha elolvastam a könyvet! Elfér a táskámban. Elég havonta tölteni!"

S.Mihályné

"Nagyon tetszik a könnyű kezelhetősége, a kis súlya, a kézreállósága - és persze az, hogy több tucat könyvből választhatok, ha magammal viszem. Többé nincs olyan problémám, hogy egy könyv végén járok és azt viszem magammal a vonatra, mert kíváncsi vagyok a végére, de közben tudom, hogy fél óra alatt el fogom olvasni és a fennmaradó 1 órában csak unatkozni fogok. (És persze két könyvet cipelni meg nem akarok.)"

Sz. Judit

Nekem van Koobém, szépirodalom (lineáris) olvasására tökéletes. Már elolvastam rajta egy tucat könyvet, és teljesen ugyanolyan, mint a papír könyv, azzal a különbséggel, hogy ha pl. az utcán sétálva vagy az ágyon hanyatt fekve olvasol (tehát fél kézzel tartod a könyvet), nem csukódik az ujjadra a könyv.

Szerzetes (comment bejegyzés))

Nagyon jó kis kütyü, már meg se lennék nélküle. Néha úgy belemerültem az olvasásba, hogy elfelejtettem, hogy nem könyvben olvasok, és lapozni akartam a könyv lapját...:D :D :D

szabbree

1 hónapja van nekem egy ilyen. Egyszerűen imádom, azonban csak nagyon keveset tudom használni mert alig tudom a gyerekem kezéből kicsavarni. Mióta megvan számítógép és TV helyett olvas. Már ezért is megérte. executor1