Termékeink e-Könyvek Letöltések Tesztek, cikkek, leírások Kapcsolat Szerviz Szabályzataink

Az Andro id.info a Koobe S7 Easy tabletet tesztelte

2013. 02. 27. 00:26

A cég kedvező árfekvésű készüléke Android 4.1.1-et futtat.

Sokan vannak, akik már törték tablet vásárláson a fejüket (esetleg épp mostanság is ezt teszik), de annyiféle ajánlatba futhatunk, annyiféle specifikációval, ami könnyen összezavarhatja az embert. És persze itt van még az ár kérdése is, ugyanis a hazai piacon ez inkább a legerősebb olyan tényező, ami nem csak azt dönti el; megvásároljuk-e majd az áhított készüléket, hanem akár elegendő lehet egy túlzottan magas árcímke ahhoz is, hogy legyintsünk és tovább nézelődjünk.

A Koobe kínálatában szereplő 7 inch-es S7 Easy tablet árával minden bizonnyal nem lesz ilyen problémánk, mert a 23.990 forintos ár már kellően barátságos ahhoz, hogy az egyszeri érdeklődő tüzetesebben is megvizsgálja a készüléket.

És hogy mit kapunk ennyiért? Boxchip A13 1.2 Ghz-es processzort, MALI 400 GPU-t (ismerős lehet a Galaxy SII-ből), 4GB tárhelyet, n-es Wi-Fi-t… szóval ha nem is csúcshardvert, de ilyen áron ez egy korrekt felhozatal. Az Android 4.1.1 már önmagában kellemes dolog, és megemlítést érdemel még az előlapi, 1.3MP-es kamera is, mellyel videóhívásokat bonyolíthatunk.

Hogy mi van a marketingen innen és túl, azt egy közeljövőben tervezett teszt alkalmával igyekszem majd kideríteni.