Termékeink e-Könyvek Letöltések Tesztek, cikkek, leírások Kapcsolat Szerviz Szabályzataink

Geeks.hu Koobe S7 easy Dual táblagép teszt

2013. 10. 01. 10:12

A Koobe S7 easy DUAL az egyik, ha nem a legolcsóbb kétmagos processzorral szerelt tablet jelenleg a piacon.

A technológia folyamatosan fejlődik, a készülékek teljesítménye egyre nagyobb és nagyobb lesz. És nemcsak a felső- és csúcskategóriában, hanem a belépő szinten is. Ennek köszönhető, hogy manapság akár már 20-25 ezer forintért is lehet olyan táblagépet venni, amelyikben kétmagos rendszerchip működik. A Koobe S7 easy DUAL egyike a legolcsóbb készülékeknek; megnéztük, érdemes-e vele számolni.

Külső

A táblagép a Koobe jellegzetes, csillogó dobozában érkezett hozzánk. A csomagolásban a táblagép mellett az microUSB-kábelt és a hozzá tartozó töltőfejet valamint egy USB host kábelt találtunk, amivel például USB sticket csatlakoztathatunk a tablethez. Ennek a kiegészítőnek nagyon örültünk, mert az igazság az, hogy szinte minden gyártó megfeledkezik róla.

A táblagép külseje igazából semmi érdekeset nem rejt, tizenkettő egy tucat, mondhatnánk. A Koobe igyekezett kihozni a legtöbbet a rendelkezésre álló lehetőségekből, de a költségvetésbe nem fért bele semmi extra, így az S7 easy DUAL fekete színű borítása teljes egészében műanyagból készült – és ez látszik is rajta. Az illesztésekkel igazából nincs probléma, a tablet nem recseg, viszont ha a hátlapot kicsit erősebben benyomjuk, akkor a kijelző elszíneződhet. A formavilág szintén teljesen átlagos, az előlap és az oldalsó keret találkozásánál viszont elég élesre sikerült a gép széle, ami hosszabb kézben tartás esetén kellemetlen lehet. A gyártó dicséretére legyen mondva, hogy a kijelző körül lévő keret egészen vékonyra sikerült, a tablet az első generációs Nexus 7-hez képest keskenyebb és alacsonyabb is (ebben viszont a kijelző eltérő képaránya is szerepet játszik) – cserébe ugyanakkor vastagabb is.

A teljes cikk megtekinthető: ITT

Kapcsolódó anyagok

Kapcsolódó linkek