Termékeink e-Könyvek Letöltések Tesztek, cikkek, leírások Kapcsolat Szerviz Szabályzataink

Rólunk mondták

„Imádom! Akárhol vagyok, előveszem és olvashatom! Nem kell a könyvet cipelni! bármikor kicserélhetem, ha elolvastam a könyvet! Elfér a táskámban. Elég havonta tölteni!

S. Mihályné, Koobe vásárló

„Egy hónapja van nekem egy ilyen. Egyszerűen imádom, azonban csak nagyon keveset tudom használni, mert alig tudom a gyerekem kezéből kicsavarni. Amióta megvan, számítógép és TV helyett olvas. Már ezért is megérte!”

executor1

„Nagyszerű, hogy nem kell cipelnem egyetemi jegyzeteimet mégis minden kéznél van.”

Tóth Zoltán, egyetemi hallgató

„Én áprilisban vettem, sokat használtam, és 1,5 hónap után kellett először töltenem. Nagyon jó kis kütyü, már meg se lennék nélküle. Néha úgy belemerültem az olvasásba, hogy elfelejtettem, hogy nem könyvben olvasok, és lapozni akartam a könyv lapját...:D :D :D”

Szabbree, Koobe vásárló

Kocka.blog.hu Koobe billentyűzetes tablet tok tesztek

2013. 04. 15. 00:57

Kaptam a tegnap Koobe X7 plus tablethez egy tokot is tesztelésre, a képeket lejebb láthatjátok, maga a tok egy műbőr anyagból van, ami kinyitható, akár csak egy naptár, vagy amolyan naptáras iratrendező. A belső viszont egy billentyűzetet rejt, a billentyűzeten mint látni a képeken, gyakorlatilag teljes gombsor található. A felső részén ahogyan a satuban, be tudjuk fogni 3 pofa közé a tabletet és ennyi, alapvetően szerintem még egy 8-as tablet is elfére, de a képen látjátok, kellemesen elfér a 7-es tablet.

Egy usb kábellel tudod a billentyűzetet csatlakoztatni a tablethez, ahol a bedugás után egyből feljön a billentyűzetkiosztás választó is és a vicc, hogy nem csak a Koobenál, hanem például Nexus 7-tel is rendben működik, ott is feljön a billentyűzetkiosztás választás is. Párom jól le is nyúlta a tokot.

A tok felső részében található "satupofák" nem csak fogják a tabletet, hanem tartják is, tehát amikor becsukod, akkor nem csukod rá a billentyűzetre a tabletet. Az egészet egy mágneses csíkkal lehet lezárni, de a mágneses csík másik felével ki tudod támasztani magát a tokot, így olyan mintha egy kis netbookot használnál, kellemesen működik így a tablet.

Az ára 5490Ft, ami egészen baráti ár szerintem és ne feledd, nem csak Koobehoz jó, hanem más tabletekhez is, amivel tesztelve volt az egy Nexus 7.

Kapcsolódó anyagok