Termékeink e-Könyvek Letöltések Tesztek, cikkek, leírások Kapcsolat Szerviz Szabályzataink

Rendszerigény.hu Koobe S7 Easy dual tablet – teszt

2013. 10. 09. 19:23

Még az év elején mutattuk be a Koobe S7 Easy tabletet, s máris piacra dobták a nagytestvérét, a Koobe S7 Easy dual táblagépet. Ez az újdonság számos meglepetést tartogat a felhasználó számára. Olvasd el cikkünket és mindent megtudhatsz róla!

Koobe S7 Easy dual tablet

A csomagolás kivitelén nincs változás, a feliratokról és a készülékház formájáról lehet felismerni, hogy az új típusról van szó. A tablet mellett találunk még a dobozban AC adaptert, USB-kábelt, USB átalakítót, magyar nyelvű használati utasítást, garanciakártyát és ingyenes e-könyvek letöltésére jogosító ajándékkártyát.

A táblagép mérete: 181 x 121 x 10 mm, súlya 360 g. Kijelzője 7 colos, 5 ponton érzékelős kapacitív TFT, mely 800×480 pixel felbontással bír. A készülékház elején a komplett kijelző helyezkedik el teljes szélességben, jobb felső sarkában az 0.3 megapixeles kamerával. Hátlapja finom tapintású, gumihatású műanyag a megfelelő tapadás elérése végett; viszont egyszerre meglátszik rajta az ujjlenyomat. A ház jobb oldalán helyezkednek el a csatlakozók és portok: egészen pontosan a mikrofon, bekapcsológomb, fejhallgató bemenet, USB port, visszalépés nyomógomb, mini HDMI csatlakozó és alatta a microSD kártyafoglalat, valamint a Reset gomb nyílása...

A teljes cikk megtekinthető: ITT

Kapcsolódó anyagok

Kapcsolódó linkek