Termékeink e-Könyvek Letöltések Tesztek, cikkek, leírások Kapcsolat Szerviz Szabályzataink

Technet Koobe S7 Easy Dual tablet teszt

2013. 10. 09. 21:37

Lassan végéhez ér a százezer forintos tabletek egyeduralma: most már a jóval olcsóbb modellek is képesek a táblagépes alapfunkciókat jól ellátni. Persze, sok minden hiányzik vagy döcög, de a huszonezres kategóriában igenis megszülettek az első vállalható tabletek, ilyen a Koobe modellje is.

Kezdetben vala az iPad - szólhatna a tabletek története, amely természetesen azzal folytatódik, hogy egy ideig mindenki az Apple eszközéhez hasonló, csúcskategóriás versenytársat próbált összehozni. Persze nem késlekedtek a távol-keleti gyártók sem a másolatokkal és próbálkozásokkal, ezek azonban egy ideig még nem is voltak olyan igazán olcsók, minőségre pedig gyakorlatilag a használhatatlan jelző környékén tanyáztak.

El kellett telnie pár évnek ahhoz, hogy kitermelődjön egy olyan olcsó tablet kategória, amelyben azért már hardveresen elfér egy olyan "motor", amivel az alapszintű táblagépes funkciókat akadás, lassulás, a felhasználók bosszankodása nélkül lehet kezelni. Ilyen a Koobe S7 Easy Dual is, amely egészen pontosan 24 990 forintba kerül. Mennyi??? - kérdezhetné a lottó-reklám főszereplője, de bizony tényleg ennyi, és tesztünk során ezt a tényezőt folyamatosan érdemes szem előtt tartani.

A teljes cikk megtekinthető: ITT

Kapcsolódó linkek