Termékeink e-Könyvek Letöltések Tesztek, cikkek, leírások Kapcsolat Szerviz Szabályzataink

Tech2 Koobe S7 Easy Dual tablet teszt

2013. 10. 09. 21:58

Az olcsóbb tableteknél most kezdődött meg a szintlépés, legalábbis ami a hardvert illeti, elérkeztek az első 20-25 ezer forint közötti kétmagos készülékek, amit viszont sajnálhatunk, hogy ebben az árkategóriában jelentős előrelépés nincs egyelőre. A Koobe újdonságát, az S7 Easy Dualt teszteltük le, ami egyébként ismerős is lehet már az olvasóinknak.

Külső

Első szemből tett tekintés során és ház kialakítását is nézve nagyon hasonlít a készülék ConCorde tab Rokee-ra, sőt, hogy pontosak legyünk, a két készülék ugyan abba a házba került, éppen csak a szín eltérő némileg. Az előlapon lévő kijelző képátlója 7″-os, a fekete káva pedig kellemesen elvékonyított. Ez a káva talán pont optimálisnak mondható, hiszen az átlagnál keskenyebb, mégis még kényelmes fogást nyújt bármelyik irányból is fogjuk meg. Sajnos a fekete előlappal rendelkező készülék nem kapott extra üveg borítást, ahogy a fényérzékelő sem része a specifikációnak, egyedül az 0,3 megapixeles kamerát tudjuk megemlíteni, ami a jobb felső sarok íven foglal helyet.

A tablet középső kerete ívelt, keményített műanyagból áll, és csak a jobb oldalán tudjuk sorolni a portokat, gombokat, mivel a bal oldalt, alul és felül nincs semmilyen kezelőszerv. A jobb oldal sem lett azért túlzsúfolva, mondhatni csak a legszükségesebb került oda, bár ez a gombokra pont nem igaz.

A teljes cikk megtekinthető: ITT

Kapcsolódó anyagok

Kapcsolódó linkek