Termékeink e-Könyvek Letöltések Tesztek, cikkek, leírások Kapcsolat Szerviz Szabályzataink

Koobe S7 Easy Dual Tablet frissítés

2013. 09. 27. 00:50

Koobe S7Easy Dual Tablet frissítés

A frissítés letőlthető: ITT

1. lépés

csomagoljuk ki a letöltött file-t.

2. lépés

nyissuk meg az A31 PhoenixSuit_V1.04mappát, és futtassuk a PhoenixSuitPacket.msi programot. A program telepítési nyelve alapértelmezetten kínai, de a telepítést követően angol nyelvű lesz.

3.lépés

Telepítés: a program futtatását követően nyomjunk a tovább gombra:Ezt követően a telepítés elindul:Következő lépésnél telepítsük a driver-t ( meghajtó programot )A telepítés befejezéséhez nyomjuk meg a finish gombot.4. lépés

Ha a telepítés sikeres volt akkor a Windows asztalán meg jeleni a telepített program ikonja amit nyissunk is meg:Kattintsunk a Firmware lehetőségre, és tallózzuk be a letöltött frissítésben szereplő KOOBES7EasyDual.img filet.5. lépés:

Kezdődhet a Koobe S7Easy Dual tablet Frissítése:

A tablet kikapcsolt állapotban legyen!

Vegyük kézbe a készüléket, nyomjuk a vissza gombot folyamatosan, közbe csatlakoztassuk az USB kábelt a készülékbe, és a vissza gomb folyamatos nyomva tartása közben a bekapcsoló gomb többszöri benyomását addig végezzük a program ki dobja az alábbi üzenetet:Nyomjuk meg a Yes lehetőséget hogy a frissítés el kezdődjön:Ha a folyamatjelző végig ment, és a frissítés befejeződött akkor húzzuk ki az USB kábelt a készülékből, és kapcsoljuk be. A készüléket sikeresen frissítettük!

FIGYELEM: A frissítést mindenki saját felelősségére végezze el! A software frissítés hatására keletkezett esetleges hiba nem tartozik a garanciális meghibásodások körébe, így a forgalmazónak nem áll módjába garanciálisan javítani a készüléket.