Termékeink e-Könyvek Letöltések Tesztek, cikkek, leírások Kapcsolat Szerviz Szabályzataink

Tech2.hu Koobe X7 Slim Plus tablet teszt

2013. 04. 16. 00:48

Külső

A hazai olcsóbb tabletek 40 ezer forint alatt szinte rendre 7”-os kijelzőt kaptak, ami a Koobe új készülékénél sincs máshogy. Az X7 Slim Plus első ránézésre igazán exkluzívnak tűnik, hiszen a lekerekített sarkok fehér előlapot vesznek körbe, ami nagyon jól néz ki. A fizikai vezérlőgombokat régen elfelejtettük, az X7 elején is csak egy kamera árválkodik a kijelző mellett.

Oldalról megnézve igazán tetszetős a 7,8 mm vékony dizájn, amelyet alumínium felhasználásával is ötvöztek a gyártás során. A Koobe tetején fehér színű bekapcsoló és hangerőszabályzó gombokat találunk, míg az oldalán a csatlakozók sora áll végig. Kapunk OTG képes microUSB-t, 3,5 mm-es audiót, microSD slotot és miniHDMI-t is. Ezen kívül egy töltő csatlakozónk és egy mikrofonunk van még az X7 Slim Plus oldalán.

A tablet hátsó részét a festetlen alumínium öleli körbe, amelynek oldalán kettő darab hangszóró is található, igaz az elhelyezkedéséből adódóan maximum függőlegesen tartva lehet sztereó hanghatást kicsikarni, már ha éppen nem takarjuk le a hangszórókat.

Maga az összeszerelés egyébként nem rossz, a két részből álló ház (alumínium héj és a kijelző panel) nem ad sok lehetőséget a recsegésnek, így tényleg nagyon masszívra sikerült a Koobe X7 Slim Plus tablet.

A dobozban a gyártó töltőt, adatkábelt és OTG adapter mellékelt. Emellett kaptunk még egy billentyűzetes tokot is, bár ez külön vásárolható meg az X7 Slim Plus tablet mellé.

A teljes cikk megtekinthető ITT

Kapcsolódó anyagok