Termékeink e-Könyvek Letöltések Tesztek, cikkek, leírások Kapcsolat Szerviz Szabályzataink

Technet.hu Koobe X8 Slim Quadrum teszt

2013. 09. 26. 00:00

Mi a teendő, ha a belépő szintnél már mindenképpen erősebb, sokat tudó és kibíró tabletet szeretnénk, de nincs sok pénzünk rá? Mondjuk lemondunk a divatos, bagy gyártók logójáról, és máris célnál vagyunk.

Az X8 Slim Quadrum már teljesen más tészta. Konkrétan egy olyan eszközről van szó, amely mindössze 45 ezer forintos áron már-már a felső kategória felé nyújtózkodik, még ha pár tekintetben nem is éri el azt a szintet. A tesztidőszak után kijelenthető, hogy a százezres árszintű csúcsmodellek sokszor csak kevéssel nyújtanak többet, és az extrák egy része ráadásul néha olyasmi, ami egyáltalán nem szükséges a napi használathoz, tehát könnyen elvagyunk nélküle. Az X8 nem lapoz, ha a szemünkkel a kijelző aljára nézünk, nincs benne érintőtoll, és az integetésre sem válaszol, de ha ilyesmikre nem vágyunk, egy kifejezetten jó ár-érték arányú tabletet vihetünk haza.

Nézzük először a külsőt. A hátsó és oldalsó bevonat immár alumínium, amely enyhén érdes felületkezelést kapott, ezért az ujjnyomokat sem gyűjti kirívó módon, és jól kézbe fogható. Sajnos a karcolásokkal szemben már nem ennyire ellenálló. Az előlapon a kijelzőt fehér műanyag káva keretezi.

A teljes cikk megtekinthető: ITT

Kapcsolódó anyagok

Kapcsolódó linkek