Termékeink e-Könyvek Letöltések Tesztek, cikkek, leírások Kapcsolat Szerviz Szabályzataink

Wikitech Koobe X8 Slim Quadrum teszt

2013. 10. 30. 00:00

Vékony, szép és olcsó? Mi kell még? Talán annyi, hogy jó is legyen. Többet nem is várunk el egy tablettől. A Koobe X8 Slim Quadrum ezt a négy kívánságunkat egyszerre teljesíti, hiszen négymagos, jó grafikával és erős multimédiás képességekkel. Megint nem csalódtunk a Koobe-ban…

Amikor kézhez kaptam ezt a tabletet már akkor sem volt semmi. Aztán amikor kezdtem volna róla írni, szóltak a Koobe-tól, hogy várjunk egy kicsit vele, mert hamarosan kijön rá egy frissítés. Android 4.2-re frissült tehát a napokban, megvártam. Nem volt egyszerű, de feltelepítettem és újra nyomkodni kezdtem. És valóban: az amúgy is gyors tablet még rátett egy lapáttal.

Mielőtt a részletekbe belemerülnénk, helyezzük el ezt a tábletet a jelenleg kapható tabletek közé. Mármint az árfekvését, csak a miheztartás végett. A nálam lévő, 8 GB-os változat 39.900,- forintért vásárolható meg jelenleg legolcsóbban, ha az ember rákeres az interneten. Nem véletlen, hogy a legolcsóbb árat ráadásul az egyik extrém jó digitális áruházlánc adja, azaz még csak az internetes vásárlással sem kell vesződjünk, elég hozzájuk bemenni. Magyarországi garanciát kapunk, és megnyugtató szervizhátteret. Értékelni kell ezt is manapság. Az ár/érték arány tehát már jónak ígérkezik, kérdés az, hogy mit tud ezért a 40 ezresért.

A teljes cikk megtekinthető: ITT

Kapcsolódó anyagok

Kapcsolódó linkek