Termékeink e-Könyvek Letöltések Tesztek, cikkek, leírások Kapcsolat Szerviz Szabályzataink

Wikitech Teszt: Koobe S7 Easy dual

2013. 10. 09. 23:12

Ráduplázni a sebességre úgy, hogy a súly és az ár marad, vagy csökken? Naná, hogy érdekel minket a dolog. A Koobe S7 Easy dual a 7 colos tabletek között ígér vállalható minőséget 25 ezresért…

Gyakran kérdeznek barátaim arról, hogy mit vegyenek a gyereknek. Mi az, amit a gyerek élvezni fog, nem nagyon kell félteni és nem ciki. Könnyű dolgom van többnyire, mert ilyen tabletből van szép számmal. Ebbe a kategóriába tartozik a Koobe S7 Easy dual is, amely éppen kényelmes méret a cipeléshez, de elég nagy a szem kíméléséhez és elég olcsó ahhoz, hogy oda merjük adni a kölöknek. A játékok nagy része szépen fut rajta, a filmek meg sem döccennek, szkájpolni és fészbukozni is tud vele. Talán össze is foglaltam, miért fogja szeretni a gyerek.

Persze ne szorítsuk ennyire keretek közé, hiszen sok olyan felnőtt van – köztük én is – akinek a 7 hüvelykes méret a legteteje. Ennél nagyobbat nem viselünk el tabletből, mert ez még a zsebbe elfér. Akik sokat utaznak, azok is célközönség, hiszen vonaton és egyéb tömegközlekedési eszközökön éppen ideális filmnézésre és wifis internetezésre. Nézzük kicsit, hogy mi szolgálja az ilyen igényeinket!

A teljes cikk megtekinthető: ITT

Kapcsolódó anyagok

Kapcsolódó linkek