Termékeink e-Könyvek Letöltések Tesztek, cikkek, leírások Kapcsolat Szerviz Szabályzataink

Koobe Jumbo TERMÉKKÉPEK

2011. 04. 04. 18:03

Megérkezett a Koobe® termékcsalád legújabb prémium készüléke: a Koobe Jumbo!

A legnagyobb kijelzős 3. generációs, érintőképernyős Koobe olvasó megérkezett. A Koobe Jumbo készülék megadja azt a szabadságot melyre régóta várt hiszen modern és divatos kialaktítása és a legújabb fejlesztésű hatalmas E-papír kijelző mellett Wifi kapcsolattal és érintőképernyővel is rendelkezik, így adva meg a lehetőséget arra, hogy bármikor elérje az interneten kedvenc könyveit.

Megteheti ezt bárhol ahol vezetéknélküli internet elérhető mert a beépített IEEE 802.11b/g szabványú WiFi vevőjével akár 54 Mbit/s átvitelű szélessávú internet böngészésre van mód, a gyárilag telepített webböngésző segítségével megnézheti kedvenc weboldalait, böngészhet az interneten, sőt RSS üzeneteket is fogadhat.

Miként jeleníti meg a kedvenc könyveit? Akár csak egy papír könyvet! Sőt, Koobe Jumbo! megadja Önnek a lapozás élményét is.

Az Koobe Jumbo hatalmas 9”-os(22,8cm) 8 szürkeárnyalatú érintő kijelzője kétszer akkora mint más elektronikus könyvolvasóké. Ez ideálissá teszi ábrákkal teli szakmai könyvek, újságok, magazinok, regények olvasására és internetezésre.