Termékeink e-Könyvek Vásárlás Letöltések Tesztek, cikkek, leírások Kapcsolat Szerviz Szabályzataink

Kiegészítő szűrő

Gyakran ismételt kérdések

Bekool Clips New univerzális védőtok / rózsazín

Ára: 3 990 HUF újdonság

Kiemelt paraméterek
Szín: Rózsaszín
Anyaga: Műbőr
Kompatibilitás: Koobe Novelbook HD,Koobe Novelbook HD Shine, Amazon Kindle 4/5/6/7, paperwhite 1/2/3, voyager, Onyx, Kobo, Pocketbook és más 6"-os e-könyvolvasóhoz.
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Megrendelem

Bekool Clips New védőtok Koobe Novelbook HD,Koobe Novelbook HD Shine, Amazon Kindle, Koobe, Icarus, Onyx, Pocketbook ebook olvasó tok 6" készülékekhez / rózsaszín

Bekool prémium borító tok erős, méretre állítható, műanyag tartó fülei segítségével talán még a földrengéstől is megvédi a benne tartott e-könyv olvasóját!

Az e-könyv olvasók kijelzője érzékeny, könnyen előfordul, hogy leejtéstől, táskában kulcsoktól, keményebb tárgyaktól eltörik. Ezzel nem kevés költséget és bosszúságot okoznak Önnek. Hiszen az e-könyv olvasók esetében a kijelző javítása a legnagyobb költség! Sőt javítás ideje alatt nem tudja folytatni az épp olvasott, izgalmas könyvet.

A képernyő alakjára tökéletesen simuló Bekool tok és az erős tartó fülek teljes körű biztonságot nyújtanak a eInk-kijelzőnek, valamint a készüléket is megóvja a karcolások és rázkódások okozta károktól. Minden gomb, és csatlakozó elérhető a speciálisan ezekre a készülékekre kialakított tokokon. Sőt a bőrtokban található plüss hatású védőréteg segít tisztán tartani készülékét.

Szín:Rózsaszín
Anyaga:Műbőr
Kompatibilitás:Koobe Novelbook HD,Koobe Novelbook HD Shine, Amazon Kindle 4/5/6/7, paperwhite 1/2/3, voyager, Onyx, Kobo, Pocketbook és más 6"-os e-könyvolvasóhoz.
Elérhetőség:Raktárról azonnal