Termékeink e-Könyvek Letöltések Tesztek, cikkek, leírások Kapcsolat Szerviz Szabályzataink

Kiegészítő szűrő

Gyakran ismételt kérdések

Bekool védőtok Kindle 4/5/paperwhite/ Koobe Slimbook HD / Wayteq xBook-60w HD és más 6” e-könyv olvasókhoz / fehér

Ára: 3 990 HUF

Kiemelt paraméterek
Kompatibilitás: Kindle 4/5/paperwhite, Koobe Slimbook HD, Onyx After Glow 1-2, C65, Classic, Storia, Wayteq xBook-60w HD, Kobo Touch/ egyéb 6” e-könyv olvasók
Szín: Fehér
Méretek: 17 cm x 12,5cm x 1,8 cm
Elérhetőség: Nem rendelhető
Megrendelem

Bekool védőtok Kindle 4/5/paperwhite/Koobe Slimbook és más 6” e-könyv olvasókhoz

Bekool prémium borító tok talán még a földrengéstől is megvédi a benne tartott e-könyv olvasóját!

Az e-könyv olvasók kijelzője érzékeny, könnyen előfordul, hogy leejtéstől, táskában kulcsoktól, keményebb tárgyaktól eltörik. Ezzel nem kevés költséget és bosszúságot okoznak Önnek. Hiszen az e-könyv olvasók esetében a kijelző javítása a legnagyobb költség! Sőt javítás ideje alatt nem tudja folytatni az épp olvasott, izgalmas könyvet.

A képernyő alakjára tökéletesen simuló Bekool tok és az erős tartó fülek teljes körű biztonságot nyújtanak a eInk-kijelzőnek, valamint a készüléket is megóvja a karcolások és rázkódások okozta károktól.

Minden gomb, és csatlakozó elérhető a speciálisan ezekre a készülékekre kialakított tokokon. Sőt a bőrtokban található plüss hatású védőréteg segít tisztán tartani készülékét.

Kompatibilitás:Kindle 4/5/paperwhite, Koobe Slimbook HD, Onyx After Glow 1-2, C65, Classic, Storia, Wayteq xBook-60w HD, Kobo Touch/ egyéb 6” e-könyv olvasók
Szín:Fehér
Méretek:17 cm x 12,5cm x 1,8 cm
Elérhetőség:Nem rendelhető

Kapcsolódó anyagok