Termékeink e-Könyvek Vásárlás Letöltések Tesztek, cikkek, leírások Kapcsolat Szerviz ÁSZF

Bejelentkezés

Felhasználónév:
Jelszó:

Regisztráció

Elfelejtett jelszó

Hírlevél

Újdonságok

Koobe SLIGHTBOOK HD Shine Edition®


Koobe IRIS e-reader & multimédia


Hírek

A Koobe legújabb tabletével, az X8 Slim Nav&Call-lal úgy jártam, mint az a YouTube-os fószer, aki egy Samick gitárt promózott: A fiának vette, gondolta megmutatja az internetnek, aztán kiderült, hogy a kétszer olyan drága, jóval márkásabb gitárját is lekörözi, mind hangban, mint "tudásban", úgyhogy a gyerek megkapta az Ibanezt, Apa pedig elszaladt a Samick-kel, nehogy a gyerek megtalálja és lenyúlja tőle...


A KOOBE piacra dobta a legújabb, 4 magos tabletjét: a KOOBE X8 Slim Nav&Call-t, mely tulajdonképpen utódja a nemrégiben megjelent KOOBE X8 Slim Quadrum táblagépnek, melyet mi is teszteltünk. Ez az új példány azonban jó pár újdonsággal is szolgál, mely már a neve hallatán azt sejteti, hogy a navigáció és a hívás funkciók is elérhetők ebben a szuper tabletben. Olvassátok el cikkünket, melyből megismerhetitek közelebbről is!


Mai tesztünk alanya hosszú idő után ismételten egy könyvolvasó lesz, név szerint az Onyx márka Boox családjába tartozó C65HD. A készülék nem épp az olcsó kis zsebkönyv kategóriába tartozik, ára valamivel 50 ezer jó magyar forint felett áll, kérdés, hogy mit is nyújt nekünk ennyiért.Doogee DG280 fekete

Ára: 29 990 HUF ajánlott

Kiemelt paraméterek
Operációs rendszer: Android 4.4
Hálózati lehetőségek: 3G, EDGE, EGSM, WAP, Wi-Fi
Processzor: Quad-core 1.3 Ghz
Memória ( RAM ): 1GB
Belső tárhely: 8GB
Kijelző: 4,5”-os kijelző méret
Kamera: 5MP hátlapi kamera + 1,3MP előlapi kamera
Akkumulátor: 1800 mAh akkumulátor
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Megrendelem

A természetes vezető. A Leo a fiatal szíveket szimbolizálja, azokat, akik nem állják a szabályokat, feszegetik a határokat és ambiciózusak. Azokat, akik a dzsungel királyai, oroszlánjai a mélységekig.

Válassza ki színét A Leo színei értelmet nyernek Minden szín eltérő személyiséget jelent. Ezért többféle színben választhatja a LEO DG280-at személyisége kifejezésére.

Hőeloszlás rendszer Csúszás és izzadásmentes felület A LEO DG280 egyedülálló belső nedvességelvezető és külső csúszásgátló dizájnnal rendelkezik, megakadályozva a sérüléseket.

Törés- és rázkódásmentesség

360˙karcolás és törés védelem A fiatalság spontaneitással, olykor meggondolatlansággal jár együtt, ezért a LEO megvédi a kijelzőt az esések során keletkezett károktól, de ugyanakkor divatos és színes. Szórakozzon, sportoljon, utazzon anélkül, hogy a törésektől kelljen aggódnia.

A LEO DG280 quad-core processzora négy 1.3 GHz-es processzormagot tartalmaz. Ez 14%-os gyorsulást eredményez. Többszörösen végezhet egyszerre feladatokat. Ez a processzor dupla teljesítményt nyújt a korábbi generációhoz képest, így a képek és videók megjelenítése csúcsminőségű. Android 4.4 KitKat operációsrendszere által a netezés és a játék élmény. Mindehhez egy 1800mAh akkumulátor tartozik, ami hosszú használati időt biztosít. Android 4.4 KitKat BAK 1800mAh

1 GB RAM + 8 GB ROM 32 GB-ig bővíthető Nagy tárhely 1 GB RAM + 8 GB ROM-mal, amelyre alkalmazásokat telepíthet, zenét tölthet, HD videókat nézhet. A LEO DG280 memóriája bővíthető 32 GB-ig. Intelligens kézmozdulat Könnyed és közvetlen hozzáférés az alkalmazásokhoz a telefon feloldása nélkül A LEO DG280egy gyors hozzáférési módot biztosít az alkalmazásaihoz. Nem csak egyszerűbb módja az alkalmazások használatának, de gombok is tovább tartanak. Például nem kell feloldania a kijelzőt a következő zeneszámra való ugráshoz, hanem csak vízszintesen el kell húznia az ujját a kijelzőn.

Operációs rendszer:Android 4.4
Hálózati lehetőségek:3G, EDGE, EGSM, WAP, Wi-Fi
Processzor:Quad-core 1.3 Ghz
Memória ( RAM ):1GB
Belső tárhely:8GB
Kijelző:4,5”-os kijelző méret
Kamera:5MP hátlapi kamera + 1,3MP előlapi kamera
Akkumulátor:1800 mAh akkumulátor
Elérhetőség:Raktárról azonnal