Termékeink e-Könyvek Vásárlás Letöltések Tesztek, cikkek, leírások Kapcsolat Szerviz ÁSZF

ONYX BOOX M90 - Akciós!

Ára: 89 990 HUF akciós ajánlott

Kiemelt paraméterek
Kijelző: 9,7” (24,6cm) E-Ink kijelző
Processzor: Freescale 532MHZ
Memória: 2 GB belső és 32 GB-ig bővíthető SDHC
Akkumulátor: Li-Polymer 1600 mAh
Alkatrész, kiegészítő: Stylus® vezérlő pálca; USB kábel, hálózati adapter, jótállási jegy, használati útmutató
WiFi Kapcsolat: 802.11b/g (11/54 Mbit/s) szabvány
Megrendelem

Megérkezett minden idők legnagyobb 9,7"-os (24,6cm-es) kijelzős E-könyv olvasója!

Az ONYX International® bemutatja legújabb prémium készülékét: az ONYX BOOX M90 Magnificent-et!Az ONYX BOOX M90 a világ egyik legnagyobb képernyőjű e-könyv olvasója.Hatalmas 9,7”-os ( 25 cm) 16 szürkeárnyalatú érintő kijelzője kétszer akkora, mint más elektronikus könyvolvasóké. Ez tökéletesen alkalmassá teszi A/4-es dokumentumok, PDF fájlok megjelenítésére. Ideális ábrákkal teli szakmai könyvek, újságok, magazinok, regények olvasására és internetezésre.
Beépített IEEE 802.11b/g szabványú WiFi vevőjével akár 54 Mbit/s átvitelű szélessávú internet böngészésre van mód, a gyárilag telepített webböngésző könnyű kezelhetőségével valamint a lélegzetelállítóan nagy kijelzőn és a kategória leggyorsabb 532 MHZ-es Freescale processzorával támogatva soha nem látott böngészési élményt tud nyújtani. Divatos megjelenésű, világos színben tündöklő, szuper vékony, 1 cm vékony készülékház, kifinomult és elegáns vonalak jellemzik.


Támogatja az összes népszerű formátumot, úgymint: PDF , EPUB PDF, DOC, XLS, PPT, CHM, PDB, MOBIPOCKT, FB2, DJVU, TXT, HTML valamint a legújabb MS Office® kiterjesztésű fájlokat is úgymint: PPTX, DOCx
Multimédiás lehetőségei között: MP3, WAV lejátszó programot, valamint JPEG, PNG, BMP, TIFF és GIF formátumú képmegjelenítést kapunk.Szolgáltatásai között szerepel:

  • Magyar nyelvű kezelő felület
  • Hatékony kézírás felismerő funkció a precíz Stylus® érintőképernyő vezérlő pálca segítségével.
  • Beépített szövegfelolvasó szoftver bizonyos nyelvek esetén(Ivona 2.0 beszédszintetizátor)
  • Szótár program

WACOM Onyx toll:

Az Onyx tollal kiemelhetünk, aláhúzhatunk, vagy megjelölhetjük a számunkra fontos szövegrészeket. Emellet rajzolhatunk,szabadon jegyzetelhetünk, sőt esetleg kottát is írhatunk vagy használja internetböngészés közben link-ek követésére. A Wacom Ltd. által kifejlesztett technológia mindezt lehetővé teszi. Könnyű használhatósága és a valódi toll fogásához hasonló érzet miatt gyakran használják tábla számítógépekbe, és most már e-könyv olvasóban is.

WiFi kapcsolat:

A WiFi technológiát most már senkinek sem kell bemutatni, hiszen életünk része lett az utóbbi évek folyamán. Az Onyx M90 olvasó Wifi kapcsolatán keresztül készülékükre tölthetnek könyveket, dokumentumokat, zenét bárhol ahol Wifi kapcsolat létesíthető. Akár az otthoni, akár nyilvános kapcsolatot használva könnyen válogathat a több tízezer ingyenes és a sok százezer megvásárolható elektronikus kiadvány közül. Előfizetve nemzetközi lapokra, Wifi kapcsolatot használva reggelre készülékén várja Önt kedvenc újságja legyen az a The New York Times, Washington Post, Wall Street Journal, The Times, Frankfurter Allgemeine Zeitung, vagy éppen a Le Monde.

WebKit böngésző:

WebKit böngésző segítségével könnyedén tudja olvasni kedvenc weboldalait kihasználva a wifi kapcsolat adta mobilitást. Üljön be egy kávézóba tervezze meg napját, nézze meg a legújabb híreket, olvassa el kedvenc magazinját, válassza ki az esti programot, majd folytassa az éppen olvasott könyvét miközben elfogyaszt egy illatos croissant egy csésze cappuchino mellett.

Kijelző:9,7” (24,6cm) E-Ink kijelző
Processzor:Freescale 532MHZ
Memória:2 GB belső és 32 GB-ig bővíthető SDHC
Akkumulátor:Li-Polymer 1600 mAh
Alkatrész, kiegészítő:Stylus® vezérlő pálca; USB kábel, hálózati adapter, jótállási jegy, használati útmutató
WiFi Kapcsolat:802.11b/g (11/54 Mbit/s) szabvány
Támogatott formátumok:PDF , EPUB, DOC, DOCx, XLS, XLSX, PPT, PPTX, CHM, PDB, DJVU, TXT, HTML, MP3, WAV, JPEG, PNG, BMP, TIFF, GIF
I/O:USB 2.0 SD/SDHC 32 GB max.
Támogatott nyelvek:magyar, angol, kínai, német, francia, holland, spanyol, portugál, orosz, stb.
Árnyalat megjelenítés:16 szürkeárnyalattal